WinkelwagenZoeken
Meest verkocht

Nieuws

 
01 april 2016
1 april 2015 ben ik naar de Kamer van Koophandel gegaan om een bedrijf te beginnen. Ik had nooit durven hopen dat het na een jaar zo goed zou gaan, en dat de webshop zo uitgebreid zou zijn.
Om het 1-jarige bestaan met jullie te vieren, krijgen jullie met de kortingscode GEFELICITEERD vanaf vandaag 1-04-2016 tot en met vrijdag 8-04-2016 10% korting op het hele assortiment.
22 januari 2016
Nu is het dan echt tijd geworden om de lay out eens aan te passen.
Naast ons gewone werk zijn wij toch steeds serieuzer bezig om de web winkel beter in te richten.
Regelmatig zullen dan ook nieuwe artikelen te zien zijn.
We hebben er zin in !!!!
27 mei 2015
We hebben deze week onze voorraad weer even goed aangevuld! De komende dagen zullen deze producten op de webshop en de veiling verschijnen. Een kleine selectie uit de producten die u kunt verwachten:
- Verschillende soorten ledlampen
- Verschillende producten van het merk Baby Art
- Verschillende weegschalen met o.a vetpercentage indicator of led-scherm
- HDMI kabels in lengtes variƫrend van 1M tot 2,5M

Houd de webshop en onze Facebookpagina (www.facebook.com/vandorp-veilingen) goed in de gaten!
24 mei 2015
Door het succes van Net Niet Niks is het lastig om alles alleen te doen. Daarom heb ik wat hulp opgetrommeld en gaan we vanaf nu verder onder Van Dorp Veilingen. Via de Facebookpagina hou ik jullie van alle veranderingen op de hoogte.
18 april 2015
De afgelopen anderhalve week zijn wij van Net Niet Niks erg druk geweest met het inkopen van nieuwe producten! Deze worden nu geteld, getest, uitgezocht en er worden foto's gemaakt. De producten zijn vanaf volgende week verkrijgbaar in de winkel.
De producten die wij hebben gekocht zijn o.a verschillende soorten hang- en cilindersloten, scheerapparaten en diverse soorten lampen.

Hou de site in de gaten!

©2019 NetNietNiks webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop